NEWS

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

... See MoreSee Less

Louis Dousset, Assemblage Grand Cru als beste uit de test! 💪🍾🥂🎉

In de PERSWIJN van december 2019 staan de proefnotities door Ronald de Groot, Lars Daniël en Frank Jacobs van 88 brut champagnes tot €50, waarvan 15 rosé champagnes. Bij de proefnotities worden ook punten toegekend en #spoileralert de Assemblage Grand Cru van Louis Dousset heeft hierbij het hoogste aantal punten behaald!

Uit de proefnotitie van Perswijn: “De stokken zijn in dit geval meer dan vijftig jaar oud, en het is een blend van gelijke delen pinot noir en chardonnay, dus heel klassiek voor de Champagne. Hij is prachtig complex, rokerig, met toast en brioche, breed, met mooie zuren, lengte en diepgang.”

Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op, ondanks dat wij de wijn niet zelf hebben gemaakt, wij hebben deze namelijk wel persoonlijk geselecteerd tijdens onze zoektocht naar de mooiste duurzame champagnes.

Het huis Champagne Louis Dousset hecht, net als Bubbliez, veel waarde aan duurzaam ondernemen en stelt daarom alles in werking om de impact op de leefomgeving, mens en milieu tot een minimum te beperken.

In het blad Perswijn vind je alle 88 proefnotities op pagina 70 en 71 en de uitgebreidere toelichting op pagina 11.

Een aanrader als cadeau, om een bijzonder moment te vieren of gewoon om van te genieten. Bezoek nu snel onze webshop want we verwachten dat het hard zal gaan met de voorraad.

www.bubbliez.nl/webshop/champagnes-louis-dousset/louis-dousset-assemblage-grand-cru/

#champagne #bestegetest #oudennieuw #bubbels #kurkenknallen #oudjaarsavond
... See MoreSee Less

Photos du journal‼ 1 place achetée = 1 place offerte
Quoi de mieux que quelques bulles pour se remettre de cette semaine noire ?! 🍾🍾
Demain, à 12h c'est dégustation des Champagnes Louis Dousset - 4 champagnes - 15€ par personne - Encore quelques places ! Lien dans la bio ➡️
.
.
.
.
.
#dilettantes #lamaisonduchampagne #degustation #champagnetasting #winetasting #champagnelover #glasschampagne #champagnelife #grandcru #pinotnoir #champagnegrower #lovechampagne #champagnelife #champagnetime
#winelover #frenchwine #wineporn #terroir #vigneron #drinkwine
#winebar #caviste #wineshop #baravin #wheretodrinkinparis #quefaireaparis
... See MoreSee Less

Load more